Ja då var julen över

Nu är det tre dagar sedan jag fyllde år och fyra dagar sedan julafton... Det man gått och väntat så länge på har passerat... Jag har fyllt 20 år, julafton var gör mysig, har träffat vänner och familj. Underbart!!
På julafton var vi familjen, mormor, farmor och farfar och Kristina, farmors kusin. Det var lugnt och skönt och mysigt. Bara tio stycken.
På min födelsedag däremot var vi tjugo stycken. Passande i med att jag fyllde 20 =)
Kusiner var här från mammas och pappas sida och då blir det många.

Det finaste jag fick av mina föreldrar på morgonen var en bukett med 20 rosor i. Det var nio olika sorters rosor, så det blev en väldigt färgglad bukett. Annars fick jag playstation 2 och Tim Burton filmer. Det fattas nu bara tre filmer för att jag skall ha en komplett samling med alla hans filmer.

På kvällen på min födelsedag (Juldagen) var jag ute med mina bästa vänner. Vi var först hos en av dem och förfestade. Han hade skaffat katt han med, vilket jag inte visste om. En helig birma som heter Bonzo. Gör mysig. Vi gick först till Gossip där jag fick en födelsedags drink med en halvmeter långt sugrör =) Lite svårt att dricka, men det var kul. Sedan gick vi till Sticky fingers. På kvällen sov jag över hos min vän och hans katt. Fick shuts tillbaks hem på morran.
På kvällen var nästan hela familjen och såg den nya bond filmen Casiono Royal på nya biografen Bergakungen i stan. Den var bra. Ovanligt cool för att vara bond film.
Annars har jag tatt det lugnt resten av dagarna. Gått med hunden, kollat på tv, läst och sånt..

Tjilllevippen!