HannaH

Ja då var julen över

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Nu är det tre dagar sedan jag fyllde år och fyra dagar sedan julafton... Det man gått och väntat så länge på har passerat... Jag har fyllt 20 år, julafton var gör mysig, har träffat vänner och familj. Underbart!!
På julafton var vi familjen, mormor, farmor och farfar och Kristina, farmors kusin. Det var lugnt och skönt och mysigt. Bara tio stycken.
På min födelsedag däremot var vi tjugo stycken. Passande i med att jag fyllde 20 =)
Kusiner var här från mammas och pappas sida och då blir det många.

Det finaste jag fick av mina föreldrar på morgonen var en bukett med 20 rosor i. Det var nio olika sorters rosor, så det blev en väldigt färgglad bukett. Annars fick jag playstation 2 och Tim Burton filmer. Det fattas nu bara tre filmer för att jag skall ha en komplett samling med alla hans filmer.

På kvällen på min födelsedag (Juldagen) var jag ute med mina bästa vänner. Vi var först hos en av dem och förfestade. Han hade skaffat katt han med, vilket jag inte visste om. En helig birma som heter Bonzo. Gör mysig. Vi gick först till Gossip där jag fick en födelsedags drink med en halvmeter långt sugrör =) Lite svårt att dricka, men det var kul. Sedan gick vi till Sticky fingers. På kvällen sov jag över hos min vän och hans katt. Fick shuts tillbaks hem på morran.
På kvällen var nästan hela familjen och såg den nya bond filmen Casiono Royal på nya biografen Bergakungen i stan. Den var bra. Ovanligt cool för att vara bond film.
Annars har jag tatt det lugnt resten av dagarna. Gått med hunden, kollat på tv, läst och sånt..

Tjilllevippen!

Guld träd

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Jopp, idag har det fejjats här hemma för fullt. Julpyntat, strikit juldukar, planterat hyasinter i krukor med mossa runt, bakat köttbullar och mamma har bresserat julskinkan. Väldigt trevligt. Pappa fixade trådlöst nätverk till min och syrrans dator också, så nu är alla fyra barns dator på trådlöst nätverk och även pappas dator. Gött att slippa alla sladdar =)

Vid halv sex tiden åkte vi in till Liseberg. Vart väll där vid sex. Mötte mormor där inne och gick runt och kollade i alla bodar, kollade på lamporna i träden, åt kanderad mendel, drack kaffe och hade det mysigt. Är så himla fint med alla lampor i träden när det är mörkt. Ser ut som om alla träd är av guld..

När vi shutsade mormor till hennes bil som stog ovanför Götaplatsen såg vi att de hade Julspel på Konstmuseet med ljud och bild. De hade gjort det väldigt fräckt med att passa in bilden i valven och det var så himla snyggt gjort att man rös. Konstigt att man inte fått höra något tidigare då det gått sedan den 8:e dacember. Men, men, fick ju se det nu =) Man vill bara att alla skall kunna se det...

Imorrn blir det att klä granen och göra julgodis, tårta till min födelsedag, ringa och bjuda folk och njuta av dan före dopparedan =)

GOD JUL!
   

Sex dagar kvar, och sju =) Jul och Födelsedag

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Jopp, allt är klart i skolan där man behöver vara närvarande. Hade handledar möte med lärararen idag om Flash uppgift. Vi skall göra solsystemet för lågstadie och gymnasieklass. Då måste man skilja på informationen så att det passar de olika åldrarna. Han tyckte det var bra =)

Har legat och kollat på film hela helgen. Garfield, The Holiday, Rumor has it, Happy feet b.la. Gött, kände att jag behövde ta det lugnt efter allt stress i skolan.

Skall bli ruggigt gött att åka hem i alla fall. Saknar familjen, hunden, kompisar och släkt. Vi skall fura julen hemma hos oss i år och det kommer bli lugnt och skönt. Vill fylla år också så det längtar jag till =)
Då skall jag gå på systemet och köpa likör 43.. hihi.

Nu skall jag ta och fixa lite med flash =)

Ha det!! /HH