Guld träd

Jopp, idag har det fejjats här hemma för fullt. Julpyntat, strikit juldukar, planterat hyasinter i krukor med mossa runt, bakat köttbullar och mamma har bresserat julskinkan. Väldigt trevligt. Pappa fixade trådlöst nätverk till min och syrrans dator också, så nu är alla fyra barns dator på trådlöst nätverk och även pappas dator. Gött att slippa alla sladdar =)

Vid halv sex tiden åkte vi in till Liseberg. Vart väll där vid sex. Mötte mormor där inne och gick runt och kollade i alla bodar, kollade på lamporna i träden, åt kanderad mendel, drack kaffe och hade det mysigt. Är så himla fint med alla lampor i träden när det är mörkt. Ser ut som om alla träd är av guld..

När vi shutsade mormor till hennes bil som stog ovanför Götaplatsen såg vi att de hade Julspel på Konstmuseet med ljud och bild. De hade gjort det väldigt fräckt med att passa in bilden i valven och det var så himla snyggt gjort att man rös. Konstigt att man inte fått höra något tidigare då det gått sedan den 8:e dacember. Men, men, fick ju se det nu =) Man vill bara att alla skall kunna se det...

Imorrn blir det att klä granen och göra julgodis, tårta till min födelsedag, ringa och bjuda folk och njuta av dan före dopparedan =)

GOD JUL!