Dagen efter

Ja det vart party igår =) Vi hade beställt bord till kl 20.30, så då var vi där och käkade och tog ett par drinkar. Sedan betalade vi och gick ut i baren. Tog ett antal shottar och dansade. Jag dansade. Det händer inte allt för ofta. Jag hatar att dansa, känner mig helt onaturlig på dansgolvet. Jag har det liksom inte naturligy i mig att jag vill dansa. Det roliga är dock om det kommer gamla låtar man känner igen som man kan hålla på att fula sig till och göra massa roliga moves. Så det höll jag på med ett tag. Vi drack och dansade.

Hängde med några killar på efterfest för en av tjejerna hade spanat in en av dem. Jag hängde på för jag ville inte lämna henne ensam. De vart en ganska skum efterfest. Vi var tre tjejer och fyra rörmockare. De ville bara lyssna på depp musik och satt och decka. Vi tjejer satt och tjöta.. jaja.. Var la hemma vid 4 nån gång. Katten var inte så sur på mig som hon kan bli ibland när jag vart ute. Det var gött..

Gick upp vid 11 idag och började skolan 13. inte så fasligt bakis. Jag tycker jag borde mått värre. Gött det i alla fall. Imorn börjar man 8 då, så vi får åka härifrån halv. Lagom kul.. men men...

/H