HannaH

Dagen efter

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Ja det vart party igår =) Vi hade beställt bord till kl 20.30, så då var vi där och käkade och tog ett par drinkar. Sedan betalade vi och gick ut i baren. Tog ett antal shottar och dansade. Jag dansade. Det händer inte allt för ofta. Jag hatar att dansa, känner mig helt onaturlig på dansgolvet. Jag har det liksom inte naturligy i mig att jag vill dansa. Det roliga är dock om det kommer gamla låtar man känner igen som man kan hålla på att fula sig till och göra massa roliga moves. Så det höll jag på med ett tag. Vi drack och dansade.

Hängde med några killar på efterfest för en av tjejerna hade spanat in en av dem. Jag hängde på för jag ville inte lämna henne ensam. De vart en ganska skum efterfest. Vi var tre tjejer och fyra rörmockare. De ville bara lyssna på depp musik och satt och decka. Vi tjejer satt och tjöta.. jaja.. Var la hemma vid 4 nån gång. Katten var inte så sur på mig som hon kan bli ibland när jag vart ute. Det var gött..

Gick upp vid 11 idag och började skolan 13. inte så fasligt bakis. Jag tycker jag borde mått värre. Gött det i alla fall. Imorn börjar man 8 då, så vi får åka härifrån halv. Lagom kul.. men men...

/H

Ut och parta!

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Ja, jag vet att det är onsdag.. men ikväll skall jag och tjejerna ut till harrys och käka först där och sedan parta! Är 2 för 1 där fram till 22.00!

Så nu håller jag på att strutta runt till en partymix jag just lade till på datorn. Är min party musik, vilket innebär att det är musik jag blir glad av. Hardcore superstars Have you been around och We don't celebrate sundays bland annat. Lite MUSE, lite Gnarls Barkley och lite Foo Fighters och Backyard babies också =)

Skall bara ta på mig en skjorta och så skall jag dra till en av tjejerna innan vi går te Harrys =)

Unleash the beast!!

97457-34
Mitt designkrull =)

Hemskt uppvaknande, men produktiv dag

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Ja fy fan! Jag vaknade och hade migrän! Det har jag inte haft på fyra år typ, men jag kände så väl igen det. Jag kunde inte gö annat än ligga stilla och vänja mig. Mådde illa så fort jag blinkade eller flackade med blicken. Fick i mig lite frukost och det blev bättre innan jag åkte till skolan.

Efter skolan var jag hemma och käkade lite och sedan åkte jag med en kompis och hennes rumskamrat till kupolen i Borlänge och shoppade. Köpte bara julklappar och inget åt mig. Fick även inhandlat omslagspapper, snören och etiketter. Så nu jar jag bara två julklappar kvar att köpa. Det känns bra.

Nu skall jag te det lugnt ett tag. Huvudet bultar så jag tänker ligga lågt.

See Ya!