HannaH

Nu börjar man snart skolan då

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Har var här hemma i Älvängen jätte länge nu ju. Känns hel fläng att man börjar om bara en vecka.
Börjar änna känna att det skall bli skönt att komma upp till Falun igen.¨

Fick idag reda på att jag får en rumskompis igen. Jag vet inte så mycket om henne förutom att hon heter Linn, skall plugga till tandhygienist, kommer från Örebro och inte har något emot katter.
Det skall nog funka fint att bo ihop hoppas jag.¨

Hör på det här då mina vänner: Jag har SLUTAT SNUSA!!! Tänka sig va! Har hållt upp sedan den 12 juli, så det är mer än en månad sedan. Duktiga jag va. De som känner mig och inte hört detta tidigare blir nog förvånade imed att jag tidigare sagt att det är helt fel tidpunkt för mig att en tänka på attt sluta. Nu när man pluggar och så. Jag förvånade mig själv faktiskt. Vaknade bara en morgon och kände att det var dags att sluta.
Och jag lyckades! Har inte haft några problem alls med att sluta.

Det var som belöning för att jag slutade snusa som jag köpte min iPod.
Jag har börjat åka skateboard igen också. Bara åka så jag tar mig fram, inte trixa och så. Men det är lurigt. Man måste hålla koll på asfalten hela tiden. Inte åka på sten, gropar och sånt. Kul Kul =)

Skall se Weeping Willows på Liseberg med pappa ikväll. Det skall bli nice. Mamma är i Barcelona med jobbet, men kommer hem imorn tror jag....

See Ya!
/HH

Nu är man här igen

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Har vart borta ett tag igen, men på sommaren känns det lite onödigt att sitta vid datorn mer än nödvändigt.
Kom hem ifrån Resö igår igen. Vi hade vår andra period och har varit där uppe i en vecka nu. Som tur var vart det mycket bättre väder denna gång. Jag har badat flera gånger och vi låg ute på en klippa och solad och badade en halv dag i alla fall. En dag var jag och syrran nere i viken och fångade småfisk. Vi gick runt i bara bikini i vattnet i flera timmar och det fick man lite färg av =)

Katten min har fått vara utekatt på resö också. Hon är ju alltid inne annars, men på landet så vill man ha dörren öppen och kunn gå in och ut hur som helst. Så nu hr hon fått vara utekatt. Hon fångade typ 4 möss och gillade att vara ute på nätterna, min lilla jägare.

Oh, jag harhu köpt en iPod också. En iPod video. 30GB minne, så det kommer att hålla ett tag. Igår lärde jag mig att lägga in videos på den. Skall låna massa skivor av farran nu medans jag är hemma som jag skall lägga in på den. Han och jag har samma musiksmak i princip. Skiljer sig väl lite ibland, men för det mesta är det samma.

Nej nu skall jag in och snacka lite med den äldre yngre brodern. Han är ju förlovad och allt. Man ser inte så mycket av honom nu på senare tid. Han följde inte med till resö, och imorn åker han till stockholm och skall va där tills helgen. Får passa på att snacka lite med honom nu...

Såå...

See Ya!!!
Puss/HH