HannaH

Att visa den man tycker om

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Tänk på detta.

1.
Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle dö för Din skull.
2. Åtminstone 15 personer älskar Dej på något sätt.
3. Den enda anledningen till att någon hatar Dej är att de skulle vilja vara precis som Du.
4. Ett leende från Dej kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dej.
5. Varenda kväll tänker någon på Dej innan den somnar.
6. Du betyder allt för någon.
7. Om det inte vore för Dej, skulle någon inte leva nu.
8. Du är speciell och unik.
9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dej.
10. När Du gör ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta med
11. När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dej, titta en gång till, det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.
12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du det inte heller. Men om Du tror på Dej själv, förr eller senare, får Du exakt som Du ville.
13. Kom alltid ihåg komplimanger Du fått, glöm alla otäcka gliringar.
14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dom. Du mår mycket bättre om dom vet.
15. Om Du har en underbar bästa vän, ta Dej tid att låta vännen veta att denne är underbar.


Du och dina vänner tänker kanske inte så. Du tycker jag du kan visa dem detta. Man blir lite gladare när man tänker på detta sett, så ut och sprid lite glädje!

Kram HannaH
Hjärnan är helt programerad på plugg

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Ja precis.. nu är det hemtenta vecka och då går hjärnan in på en slags egen motor. Man är helt inne i böcker och konstiga ord. Pratade nyss med pappa och jag kom inte ihåg ordet gammaldags på flera minuter. Man fungerar inte normalt på ett sett.. Helskumt är det.Annars då? Jo morsan och farsan var uppe och hälsade på i början av veckan. De kom upp på tisdagskvällen och då åt vi kvällsmat med bröd och goa geggor på. Sedan blev det varsin semla. var ju faktiskt semledagen  =) På onsdagen skulle pappa upp och ha möten, men innan det började körde han mig och mamma till Borlänge, Romme alpin med bräda, skidor, pjäxor och matsäck i bagaget. Vi var framme vid nio då han släppte av oss och åkte vidare. När vi började åka vad det 20 minusgrader. Ganska jävla kallt! Kallast var det när man åkte sittliften upp på toppen.
Hela dagen flöt på bra och jag åkte på i alla olika färgade backar. Ramlade bara tre gånger och det är jag stolt över =) Fick grym kramp i fötterna för jag har för små pjäxor som inte på något sätt är bra för fötterna.
Nu i dagarna efter har man vart lite öm i kroppen.

Igår fick ja infall att steka kycklingfile med massa curry, indisk krydda och grillkrydda. Så nu luktar hela placet curry. Kunde känna av det även i trappuppgången. Knappt så man kunde somna pga lukten. Luktade gott men mycket.

Nu är det dags att varva ner och få hjärnan att gå i normal takt. Ha en go helg!

Kram / HH

Sitter med mössa och vantar i soffan

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Jag sitter i soffan framför tvn iförd två par sockar, varav ett par är raggsockar. Mössan är på, vantar utan fingrar, stor varm filt över mig, en kaffe kopp i handen, datorn i knät för lite extra värme och som körsbäret på toppen ligger min katt mellan datorn och mig och genererar värme. Jag fattar inte varför det är så jäla kallt här inne!! Håller på att förfrysa! Elementet är på, men det är antagligen fönstren och balkongdörren som läcker lite kyla.

Bortsett från att jag är en isbit inne så tycker jag det är mysigt när det är kallt. Hade en mysig promenad följd av min cykel till och från skolan. Solen sken när jag gick dit och på vägen hem var den påväg ner och gav ett vackert sken på de små träden. De blev alldeles bronsfärgade.

Nu skall jag kolla på tv och få upp värmen. Hoppas ni andra där ute är lite varmare än jag =)

Pöss/HH