Fastna med skidor i en halvtimme.. Nu bräd fan =)

Va nyss och såg på film hos tösen Mia med tösen Johanna. Såg filmen John Tucker must die och en som ja inte kommer på va den hette. Trevligt hade vi med massa snacks att hugga in på =)

Pappa ringde här om dagen och sa att han måste ha ett möte här i falun och skulle då hälsa på mig. Mycket trevligt, för då tar han me lite saker upp och jag får sällskap. Sedan skall vi åka skidor också. Eller han åker skidor, jag åker bräda.

Det där med skidor har aldrig funkat för mig. Jag kan inte hålla reda på så många saker. Kommer ihåg en gång i åre då liften stannade och jag hoppade av och tänkte gena genom skogen. Det gick inte så bra. Inte nog med att jag inte var så bra på att åka, jag hade dessutom för långa skidor. Vad hände då? Jo, jag fastnade med båda skidorna i träd på var sin sida stigen och där satt jag fast. Är så jäla envis också så jag bestämde mig för att komma loss utan att knäppa av mig skidorna. Efter ca. en halvtimma av svordomar och tricksande kom jag loss och skidade ner till min väntande familj fly förbannad. Sedan dess har jag inte tyckt det vart nått kul.
Så jag håller mig till bräda. Det är mer min stil.
Äntligen skall jag då få åka.

Har stillat min lust med att spela SSX on tour på playstation. Där kan man välja mellan bräda och skidor. Gissa vad jag väljer =) När man startar en ny åkare börjar man på nr 200 i en chart lista. Sedan jobbar man sig uppåt genom att tävla och sånt. Jag ligger nu på plats 58.
är inte så himla svårt att slita sig ifrån spelet, men jag skulle kunna sitta där mer.
Stasse baby gillar att ligga i mitt knä och titta på och små störas genom att gosa med kontrolen.
Det är mysigt.

Just nu ligger hon i min armhåla och sover medans jag kämpar med att skriva något som är någonlunda läsbart. Är frustrerande när man bara har en hand att skriva med. Särskillt de stora bokstäverna. Men jag vill inte störa hennes skönhetssömn.

Imoran blir det IKEA med tösera. IKEA i gävle är det vi talar om. tänkte se om jag kan hitta gardiner, shot glas och kanske en sackosäck. Hade vart gött att sitta i en när man spelar ps 2.
Tänkte kolla på en film innan jag själv behöver min skönhetssömn.

Natti natti alla nattugglor =)


ssx on tourssx