HannaH

Tillbax!

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Jag har varit lite försvunnen från det stora vida nätet ett tag och det beror på att jag varit på sommarstället utan dator. Där uppe (resö, en ö i Bohuslän som ligger mellan tanum och strömstad) kommer man in i en helt annan rytm och stämmning. Man är ute minst halva dagen, man kollar knappt på tv, vindar från havet blåser ur en och vi har bara ett utedass och en dusch me segt vattentryck. Men allt detta skapar ett underbart sommarställe som ligger 10 meter från havet i en egen vik.

Nu när vi har varit där har det dock regnat alla dagar i princip. Familjen var där i tre veckor, jag och bror var hemma första veckan för att han jobbade och jag fick vara "barnvakt". När vi kom upp regnade det och vi hade endast fyra dagar då det var uppehåll. Två av dem dagarna sken solen. Men som tur var hade vi en liten stuga att bygga på. Vi har klätt huset, satt in fönster, slipat och målat fönster, järnvitriolat huset och lagt tak. Detta har funkat att göra i regn/mulet/dugg. Om vi inte hade haft att bygga hade vi åkt hem.

Skönt att vara hemma, men man saknar Resö när man åkt därifrån.
Har vart nere och gjort synundersökning idag för att förnya körkortstillstånd så jag kan ta körkort till hösten.

Jag och Pappa har just lagat moussaka tillsammans och vi skall äta när mamma kommer hem från skara sommarland med min syster, yngsta bror och kompisar. Det skall bli mumma.

See ya! HH

Ps. Synundersökningen visade att jag ser bra, tur det =) ds.

Här är några bilder från Resö: