HannaH

Mina krukväxter dör från mig =(

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Jag har undrat länge varför mina krukväxter hela tiden dör ifrån mig. Jag vattnar dem, pratar med dem, låter dem va i både sol och skugga, men ändå dör de.
Nu tror jag att jag har hittat problemet... Min katt äter på dem!
Jag tror inte att de gillar att bli gnagda på..
Men vad skall jag göra?! Stasse gnager på blommorna bara för att retas och för uppmärksamhet. Herre gud! Hon har hur mycket leksaker som helst och jag leker med henne jämt.
Vad skall jag göra!? Hjälp mig rädda mina blommor!

/HH

å här kommer jag

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Eller nått.. Kollade igenom alla bokstäver och såg vilka av dem jag inte hade börjat en rubrik med.. Nu vart det ett å först bara för att jag inte använt det innan.. Har jag tråkit or What! nä inte så tråkigt egentligen, tycker det är ganska kul att göra sådanna skumma och egentligen tråkiga saker.. bla bla  bla...

Vad har hänt då? Inte så himla mycket som är sådär specielt. Nu i uppsats skrivandet är det änna det man mest fokuserar på. Helgen var lugn med tv och filmtittande med Johanna. Mysit med Katten, lyssnat på musik.. by the way.. Favvo låten just nu är From yesterday med 30 seconds to mars. Skulle kunna lyssna på den dygnet runt, men det vill jag inte för då kanske jag lyssnar sönder den. Om man lyssnar då och då så njuter man varje gång =)

Tycker fortfarande att det är obehagligt att gå ut genom porten till huset och se det nerbrända huset några hundra meter bort. Väldigt läbbigt.
Mamma berättade igår om en kille som blivit påkörd medvetet nere vid walls kiosk ganska nära där de bor. Att kunna köra på någon av vilja.. fy faan!

Nej ush. Nu skall jag kolla på lite videos som är kul och sedan se Tonight show with Jay Leno och sedan CSI. Efter det är det natti natti..

See ya! /HH

Obehagligt or What!!!

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Jag väcktes kl. 07:50 av att min mobil ringde. Jag var inte helt vaken så först trodde jag det var alarmklockan på mobilen som lät, så jag tryckte ok för att få bort ljudet. Då märkte jag att telefonen pratade. Det var då mor som ringde och ville veta om jag var okey. Ja visst var jag det, men varför ville hon veta det och så tidigt på morran till råga på allt? Jo, det hade tydligen brunnit i Herrhagen under natten och det är ju där jag bor. Jag vaknade till och sa att jag hade inte hört något och det var okey med mig, så det var ingen fara.
Vi la på och jag surfade in på nätet för att ta reda på mer. Där läste jag att det brunnit i ett lägenhetshus likadant som det jag bor i och att två avlidit och flera med rökskador. Jag såg en bild på ett brinnande hus och tyckte det såg brunt ut, alltså inte jättenära mig.
Tänkte att jag kanske skulle se något när jag var påväg till Johanna för att plugga. Vilken chock jag då fick när jag gick ut ur porten och såg ett utbrunnet hus bara ett par hundra meter bort. Det känndes med ens så mycket läskigare och gripande. Så himla nära men endå så långt bort.
Det jag inte förstår är hur jag inte kunde hört något överhuvudtaget när det körde brandbilar utanför. Branden var runt ett och framåt på natten och det var ca då jag gick och lade mig och hade öppet fönster. Det skrämmer mig lite.
Hela händelsen har skakat mig hela dagen och det känns obehagligt att veta att två människor dött av en brand så himla nära. Väldigt verkligt när vi såg silluetten av ett utbränt hus i mörkret när vi var påväg hem från Johanna, med en klar måne som hängde på natthimlen rakt över ruinen också.....

/ omskakad HH