HannaH

Varför bloggar man?

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Ja det är ju en fråga. Man kan ju verkligen fråga sig det när det gäller mig. Jag är inte jätte bra på att skriva ofta, men det kommer ett inläggdå och då.
Det är i alla fall därför jag har en blogg. För att kunna skriva av mig då och då. Jag bryr mig inte direkt om ifall någon läser, utan jag har den lite som en dagbok. Fast utan allt hemligt...
Det är bara kul att skriva tycker jag.

Jag längtar till måndag el. tisdag. Jag har beställt saker från cdon nämligen. En DVD, ett Ps2 spel, en fjällkontroll till Ps2 och ett fodral till iPod. Nu vill jag bara att det skall komma! Alltid lika kul när man beställt något, fast det känns alltid som det tar sådann himla tid att få det.

Var och spelade poker med tjejgänget i fredags. Jag blev stolt över mig själv för jag vågade gå in i spel och "betta". Jag är så himla fjantig med att spela med mina saker. Det handlade inte ens om pengar egentligen, utan bara att det är mitt! Jag vet inte, men sådann är jag. Men nu klarade jag av att spela med mina chip =)
Det var jäkligt trevligt i alla fall, så det kommer nog hända fler gånger.

See ya!
/HH

Ja, jag gillar converse

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Mmm.. De som känner mig vet att jag Älskar Converse skor. Jag har under åren samlat på mig ett antal. Och idag blev det ytterligare ett par. Jätte fina svarta med beige och rött i rutmönster. det är svart gummi och så.  Nu finns det åtta par converse i min samling. Men, för att försvara mig själv kan jag säga att jag bara köpt två par av dem för fullt pris. Två par har jag fått av folk som växt ur dem, ett par fick jag när jag var i USA, ett par är köpta i Danmark billigt, ett par köpte jag på rea i Göteborg och ett par på Lager 157 idag.. Så jag har samlat ihop dem för en rimmlig summa =) Nej Converse är vekligen något av det absolut skönaste att gå i. Passar min for precis perfekt. Tur att det passar min stil ock då ;)

Här är ett ihopklipp jag gjort av mina Converse. Ett par fattas dock. Ett par röda i mocka jag köpte i Danmark.


image88
See Ya!
/HH

praktiskt lagd

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Skall bara lägga in en notis. I mitt förra inlägg skrev jag att jag älskar tecknat och jag nämnde de söta figurerna i filmerna.. Min vän, A kan vi kalla henne, påpekade att ekorr saken i Ice age borde omnämnas..Och det håller jag med om.. Det borde den verkligen, så det gör den nu =) Tack A! Det är inte lätt att komma ihåg alla sötisar på samma gång...

Jag har kommit fram till en insikt om mig själv.. Går nått emot mig blir jag väldigt sur...
Det har jag väl egentligen vetat innan också, men ignorerat det.. För det är inget bra...
Om det som gick emot mig ena dagen, men inte gör det andra dagen så ändrar jag åsikt. Det är liksom verkligen två sidor av ett mynt..

Vet inte vad jag skall skriva mer, så jag låter bli att fortsätta.. Annars kan texten bli jätte lång.. Men jag skall försöka att skriva oftare kanske.. hoppas att jag kan..

See ya!
/HH