HannaH

Im still here

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Hej hopp i hallon busken.. eller nått..
jag har inte försvunnit. jag har bara flyttat och haft mig.
är tillbaks nere i göteborg nu och bor hos min mormor i fiskebäck. där har jag inget internet. och på dagarna praktiserar jag. har därför inte haft möjlighet att skriva.

nu skrev jag =)
har inte så mycket att göra nu på praktikplatsen. så jag tänkte slänga in nått.

nu har jag sagt hej i alla fall. kanske blir ett till hej i helgen.
who knows..

see ya!
HH

i love a good story

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

image212

de som känner mig vet att jag älskar, älskar, älskar, älskar! Tim Burton. då menar jag ju så att jag älskar hans sätt att göra film, visa sina fantasier på. jag äger alla utom en av hans filmer. visst det finns kortfilmer och tidigare arbeten av honom som jag inte har, men de går inte direkt få tag på heller.
jag vet inte direkt när jag blev helt såld på burton, men jag minns att jag älskade hans film beetlejuice långt innan jag visste att han gjort den. så även med pee wee.
det kan ha varit i samband med big fish. fast det kan också ha varit tidigare.

jag total diggar hur han ser ut. jag menar, han är verkligen sig själv. jag har även googlat runt på honom ett antal gånger och hittat hans underbara teckningar.
han har små korta animerade filmer som handlar om stain boy och dem har jag suttit och tittat på idag.de är helt underbara. burton har en unik stil som är väldigt gotisk och mörk, men samtidigt glädjefylld och söt.

nu har hans senaste film sweeney todd: the demon barber of fleet street kommit ut. jag ser så mycket fram emot att se den. hans projekt efter det är 3d version av alice i underlanet, något som kan bli helt underbart, och även 3d version av hans kortfilm frankweenie.
efter det the spook's apprentice. det verkar vara en film precis i burtons anda.

image213image219
image215image217

image221 image214
image220

han har verkligen ett eget sett att se på. jag ser upp till hans fantasi och sätt att tänka.
tim burton är min idol

a strange feeling

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

nu är projektdokumentet inskickat. vi gjorde klart et i skolan i dag och skickade in det. imorn blir det att kolla på broschyren och power pointen. sedan skall det väl vara klart.

det är inte länge tills jag flyttar nu. inte länge alls. det känns lite läskigt ibland när jag kommer på att tänka på det. här uppe är min trygghet, min rutin och vardag. allt det kommer att förändras till helgen. jag ser fram emot det samtidigt som jag skräms lite av det.
det är mycket kvar att göra i lägenheten. idag har jag i alla fall slängt massa pappers skräp och glas.

en mumma man:

image211

sean penn! det är svårt att hitta en bild på honom där han är så äckligt jävla snygg som han är på film. han är en sådan person som inte "fastnar" på bild. han är snygg som få när man kan se hans mimspel och hans blickar. då får han knän att darra.. mumma!

so long!
HH