HannaH

wqigf.hj§

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

satans jävla bajs. hade skrivit ett skitbra och långt inlägg om sälen.. men då har jag suttit för länge.. så jag måste logga in igen.. och allt försvinner.. piss

full house

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

mätt! jag är så mätt att jag håller på att dö!
varför gör man så? varför äter man så mycket? det är just när det är god mat som man äter så mycket.
i mitt fall var det faktiskt tacos som ställde till det. visst det är torsdag, men jag blev sugen på det idag. och idag är lill lördag. min mage står i fyra hörn.. pust.. fast det börjar lägga sig nu. aldrig skall jag äta mig så mätt igen. så säger man jämt. och visst sjutton äter man sig så mätt igen. just nu vill jag bara vara inte så mätt..

känns konstigt att inte ha nån roomie längre. är ganska tomt här. och betydligt kallare. var mycket varmare när man var två som delade med sig av värme. jag har ju min stasse som tur var.
nu skall jag kolla på tv.

see ya!
HH

join the adventure

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

idag när jag vaknade hade jag migrän. eller så vaknade jag av att jag hade migrän. hur det än var så var det inte trevligt någon stans. kunde inte röra på mig utan att det blixtrade i huvude. fick ta mig till toaletten och spy. det var riktigt illa. tog ett bra tag innan det gick över.

det har snöat inatt. massa snö.. ser nästan ut som uppe i sälen.. fast med väldigt mycket mindre snö. men det är vitt =) isälen var det som att åka racer bil när man var ute och körde. för det var så höga vallar med snö efter vägarna så det sågut som det var banor. på taken låg det säkert uppåt en meter. väldigt fint var det.

skall upp till skolan imorn och jobba med ett projekt arbete.
så nu skall jag sova.

see ya!
HH