HannaH

the higher the flight

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

inte mycket har hänt sedan sist.
jo farsan, brorsan och jag var och såg Mustasch på liseberg. det var nice. det var gitarristen hannes sista spelning med bandet så de östa på. liseberg har väl inte direkt bästa ljudet, men det lät bra ändå.

jag älskar mina nya shorts. har dem typ jämt på mig. snitsat upp dem med ett rött flätat skärp i bomull. me like.
köpte den där väskan jag pratade om också. fast inte i svart utan i rutigt. den var på rea på stadium xxl i sisjön.
sedan har jag fått talat om för mig att jag inte ser helt mongo ut i keps, något jag haft en föreställning om. så jag kanske tar och införskaffar mig en keps.

vi i vår familj har börjat med en cuest eller vad man skall säga. det var brorsans tjej som berättade om den. man skall kolla på registreringsnumret på bilar och räkna dem i ordning. man börjar alltså på 001 och sedan 002´, 003 och så vidare. bokstäverna spelar ingen roll, utan bara nummren. och man måste se dem i ordning. man kan inte fuska och se 003, 002, 004.. utan i ordning. jag skall se 009. det är ganska kul faktiskt. nått att sysselsätta sig med när man åker långt.. haha


*min nya väska  *ralf i mustasch. inte bild från spelningen på liseberg eller mitt foto, men nice

so long!
HH

boom chacka lack

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

jag har en knäpp katt. det är bara att konstatera.
i helgen var mamma och pappa borta och alla mina syskon var ute på sitt och då var det mitt ansvar att gå ut med hunden. som jag nämnt tidigare så följer katten med mig på promenad. så skedde även i helgen. bara det att det började regna, och de flesta katter tycker inte om vatten. det gör verkligen inte starbucks. så vi sprang hem och torkade av oss. då blev katten knäpp. hon var på hunden och började gosa och slicka henne i örat. hunden blev lagom road av det hela.

nyss var vi ute och gick igen och då hamnade hon i bråk med en katt som var två gånger så stor och hane. men hon är tuff hon.

jag fick inte det där jobbet jag sökte. små tråkigt, men som jag se det var detta en uplevelse som gör mig en erfarenhet rikare och lite självförtroende inför nästa gång.
nu är jag inne på det där med att dra till staterna och jobba som aupair.

har varit på sommarstället över midsommar med familjen och mina bröders flickvänner. vi har haft det göttans. spelat spel och sånt. inte världens bästa väder, men det funka. badade gjorde vi. i iskallt vatten.

 

kolla vad söta de är =)

so long!
HH

how you doing partner

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

i går skickade jag in mina arbetsprov till jobbet jag har sökt. de skall kolla på det i helgen och höra av sig på måndag. snacka om nervöst.
tänkte att jag lägger upp dem på min andra blogg dä jag har saker jag gjort. conversevan.blogg.se

jag har berättat att jag beställt ett par shorts. de har inte kommit än men jag hoppas attt de kommer på måndag eller i början av veckan. såhär ser de ut :

sedan har jag en väska som jag är sugen på. den är från dakine. den finns tyvärr inte i det tyget jag har på min ryggsäck och min trunk. men den finns i svart och i det andra rutiga. den är snygg.
so long
HH