HannaH

some day as I look at the sun

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

min bror tog studenten igår. så på morronen höll jag och mamma på och gjorde i ordning här hemma. sedan åkte vi iväg och mötte pappa och åkte till brorsans skola. vi var där väldigt tidig och fick bra parkering. käkade lite och sedan kom andra brorsan. det var sjukt varmt där nere vid kajen. vi gick och ställde oss närmare där de skulle springa ut. mötte mormor. stod i värmen och väntade. mer och mer folk kom. brors flickvän dök upp. sedan var det dags att släppa ut de stackars eleverna som stod och kollade ut på oss genom fönstren som apor i bur.

brorsans klass var andra klassen ut och de hoppade och skrålade uppe på scenen. när de gick ner letade vi oss fram för att krama om brorsan och jag lekte paparattzi med kameran. hehe.. de skulle åka flak i stan och vi gick med honom till det och stod och tjöta ett tag. sedan drog vi oss. åkte hemmåt. köpte skumpa på vägen. hemma fixade vi iordning ännu mer.

vid fem dök släkten upp och senare även bror. skålade i skumpa och tjöta. pappa hade grillat och maten var grymt god. lekte med mina kusiner.
goaste kommentaren igår var från vår femårige kusin. han frågade brorsan varför han hade en sådan liten keps på sig. sötnosen. bror hade ju på sig sin studentmössa.

idag har jag suttit ute i solen och pluggat. på fredag skall jag på en intervju om ett jobb efter sommaren. får se hur det går =)

den här låten och skovan går varm i pappas bil. coolt egentligen hur han kan göra en skiva av i princip samma låt, men i tolv olika varianter.so long
HH

we don't celebrate sundays

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

jag har gått och skaffat mig ett jobb! var på intervju i fredags och han sade att han skulle höra av sig i veckan. vilket blev idag. det roliga var att han ringde precis när jag och mamma pratade om det i bilen och jag sade att det vore så himla gött om jag kunde få det. då ringde han. och jag fick det =)

åkte longbräda ner till alafors där mamma plockade upp mig och så åkte vi och handla. brorsan tar studenten imorn och jag hjälper till med förberedelser. är lite av en buttler/hemmafru/assisten/nått.

missen mår bättre idag. hon kan gå mycket bättre och kan nu hoppa upp på saker. igår kunde hon inte hoppa upp på diskbänken där maten står så jag fick ställa en stol hon kunde mellanhoppa på. hon luktar gott nu också, för hon har ett halsband som luktar citron, eller som en speciell blomma som vi hade på vårt sommarställe förr. det skall hindra att hon får fästingar.

so long
HH

sunday bloody sunday

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

idag är det morsans dag. hon fick ett gång vinglas imorse i present. riktigt fina är dem.
när vi satt och käkade frukost hörde vi världens jävla ljud utanför. då är det katten som hamnat i slagsmål med grannens katt. det är det värsta ljudet man kan tänka sig när två katter är i fajt. grejen med min katt är att hon vart innekatt när jag bott i falun och nu var det andra dan hon fick komma ut. hon har inte träffat katter förr. sedan gör det ju inte grejen bättre att grannens katt har revir runt vårat hus och är dubbelt så stor som min lilla misse. det gick ganska bra med dem, men min misse haltar och har det jobbigt med ena benet. får hålla henne under observation i veckan.

var iväg till lager 157 idag. hittade inga levis jeans. däremot bruna manchester jeans. och två t-shirts, örhängen och en ring. alltid nått nice.

nu är det inte länge kvar innan skolan är slut. skönt att sluta skolan efter att ha gått i 14 år. sjukt mycket egentligen. har vant mig rejält nu vid att bo hemma hos familjen igen. lite segt dock att ha alla kläder i en väska. har ingen garderob. får se hur det blir frammåt med lägenhet och så vidare. har ju en take om att dra utomlands och jobba.. som aupair maby.

so long
HH