HannaH

It's just the way we feel

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Argh! Ja har ju dragit på mig en muskelinflammation och den vill inte ge med sig. Det suger ap ba**e!
Så ja har varit hemma från jobbet nu i veckan. Fått fixat lite hemma i vår lya och plockat bland våra saker. Satt upp två ljusslingor som är väldans mysbelysning. Me like!

Ja har även konstruerat en bakgrundsbild med massa amå söta favotit bilder av de übersöta figurerna Pon and Zi. Ni som känner mig vet att jag brukar sitta och pilla med bilder hemma på datorn. Nu är det så att jag har ny dator och därför inga särskillda program att pilla fram en bild i. Så vad jag fick använda mig av var gammla hederliga Paint.  Ja det funkade det med. kan ju inte göra det flashigaste sakerna  direkt, men man kan komma långt med att klippa och klistra. Döm av resultatet:Nu skall ja skära till lite kycklingfilé och steka på den när min sambo kommer hem!

So Long!
/HH

something old gets something new

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

I söndags morse väckte min sambo mig och sa: Ture ligger på rygg!
Ni som är pålästa vet att Ture är vår fågelspindel. Jag hoppade upp ur sängen och sprang bort till han terrarie i vardagsrummet. Och minsan, han låg på rygg!
Vi har förstått att han skulle ömsa så han varit seg i flera veckor och inte ätit. Sedan har hans kala fläck på rumpan blivit blåsvart också. Ett säkert tecken på att öms är påväg.
På lördagskvällen började han spinna lite när och vi slog förtjust ihop händerna och tänkte: weii, nu är det nog dags.

Så på söndags förmiddagen hade han en pers me att klä av sig sitt gamla skinn. Något som är väldigt påfrestande för dem och de kan lätt förlora ett ben om de blir störda när de ömsar. Så vi sprang mellan tvättstugan och golvet framför hans terrarie hela morgonen.
Tillslut var han klar med ömsningen och låg på rygg och sträckte ut sina nya ben. Efter ett tag vände han sig om och då fick vi se hela hans nya vackra klädnad.
Det var en otrolig upplevelse att få titta på från första parkett. Härligt att dela det med min älskade också.Ture ligger på rygg och kämpar för att få av sig det gamla skinnet.Nu har han fått av sig hela skinnet och ligger och testar sina nya ben.Här är han nyömsad och fin. Ligger i lite rolig vinkel då han sträcker ut benen för att torka dem.

So Long!
/HH

Thank you stars

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Nu har jag hittat hit igen.  Har hänt en del sen sist...

Jag har gått och bytt jobb. Säsongen slutade på HSB och då fanns de inge mer ogräs att rensa, men jag sitter nu och knappar på tangenter på Göta Energi istället. De va i dessperat behov av någon som kunde knappa på tangenter så jag fick hoppa in dit och jobba ett tag framöver. Eller hoppa och hoppa. jag cyklar ju dit och sedan går jag ju faktiskt in genom dörren. Inte hoppar. De hade nog börjat undra om jag hade kommit in genom dörren i ett skutt. Hehehe.
Fick mig en helt egen arbetsplats där igår. Har tidigare fått gå och sätta mig på andras platser om de vrit lediga eller sjuka. Men igår fick jag mig en egen plats. Ett stort steg. Hann inte sitta där, men jag gick och la mitt block där innan jag gick hem. Så nu står där en dator, en stol och mitt block ligger där. På måndag ska jag ta mig en kort promenad till förådet och plocka med mig lite pennor, gem, post it lappar och andra nödvändiga material.

Här hemma har jag fått in lite av mina grejor. Lite lampor kuddar och annan rysh pysh. När jag skulle byta lampa förra helgen gav mig lampan en gigantisk stöt! Höll på att flyga av stolen och hjärtat gick i 180 och hela kroppen skakade. Känndes som det flög blixtar ur mig. Klantigt av mig att stå på en metallstol och byta lampa...

Våra små djur mår bra också. Ture, spindeln är inne i sin ömsningsfas. Han har inte riktigt kommit dit en, men han är seg och rör sig minnimalt.

Vi har haft bortgångar i akvariet också. En krabba vi köpte tyckte att han va lite hungrig och åt upp vår padda. han lät även en och en annan fisk slinka ner. En av dem va en väldigt fin liten och viktig mal som jag blev lite ledsen över.

Om några veckor kommer vi att ta hit min älskade lilla pissekatt.. Det ser vi framemot.

Nu tänker jag göra något min kära sambo inte kommer bli särskilt glad över. Men han är ju så vacker och det vill jag visa hela världen. Så förlåt mig älskling, men jag måste.Gaah va han är fin!
Mumms!

So long!
/HH