Snart flyttar vi

Ja det är inte lite att göra när man skall flytta..

I lördags så åkte vi med svärföräldrarna till Stenungsund och strosade runt lite. Elsa var med såklart och hon tyckte det var spännande med alla dofter och allt som rörde sig. Skyltfönster är kul att kika på också, för då kan man ju se en annan hund =)
Vi fikade och åt lite mat. Upptäckte utslag på Elsas hals som verkar ha kommit av hennes fästinghalsband så jag tog av det direkt och väl hemme så shamponerande jag henne noga och duschade. Hon har små sår i nacken och rodnad i huden. Har pratat med veterinär som sa att vi skall hålla det under uppsikt och förhoppningsvis går det bort. Man blir ju orolig när ens skrutt har sår!

På söndagen så packade jag flyttlådor och svärfar och Linus körde iväg alla lådor vi packat klart till ett garage där de får stå tills vi flyttar in. Står 21 lådor där nu och ca 10 väskor med vinterkläder. Skönt att ha det undanstökat, men nu återstår det att packa ner resten.
Linus var ute och plockade kantareller och min bror Anton var på besök så vi bjöd honom på middag. Var mycket trevligt att få snackat ikapp sedan sist vi sågs.

Elsa har börjat med en ny grej också.
Att sitta på fönsterbrädan och kika ut genom fönstret.
Hon häver sig upp och knör sig tillrätta, men hennes rumpa är lite för bred för att hela skall få plats, så ena benet brukar få hänga över kanten. Hon är bara för söt.



So Long!