HannaH

Sådan här fin omgivning har vi där vi kan ...

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

img_9155 (MMS)

Sådan här fin omgivning har vi där vi kan promenera. Finns olika små vägar man kan välja för att få kortare eller längre promenad. Jag brukar gå morgon rundan med Elsa här.  Har tänkt på en sak. Ibland känner jag mig lite ensam. Har ingen kompis att bara tjöta lite skit med. Det saknar jag. Hade det förr, men flytt och plugg ändrade det. Självklart har jag min familj och Linus, men ibland räcker inte det känns det som. Jag håller i alla fall på och tvättar nu och tänkte ta en runda med Elsa strax. Trevlig fredag! So Long!

Dagarna rullar på i världens fart. Vi har ...

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

img_2617 (MMS)

Dagarna rullar på i världens fart. Vi har nu vart hemma båda två med Elsa i en vecka, jag har fyra veckor kvar. Hon väcker oss vid sju tiden på morgonen och då är det dags att gå ut. En hel del hyss hittar hon på, men är för det mesta go och snäll. Igår var vi hos Linus föräldrar hela dagen och där fick hon vara ute en massa och prova en tröja som vi lånade då hon vissa mornar fryser så. Busade runt i grannes jordiga trädgård gjorde hon och lät som en gris. Det var kul och jag fick klättra över ett staket för att hämta henne. Nu kan hon i alla fall gå upp och ner för trappor och gå fint i koppel :)  So Long!

Vårt hjärta Elsa

Kategori: Familj

Nu har vi haft Elsa sötnosen i snart två dygn och hon får större och större plats i våra hjärtan.
Hon är helt fantastisk och så duktig och snäll hela tiden.
Inte ett enda gny har hon gett ifrån sig som bevis på att hon tyckt det vart jobbigt att lämna mamma och syster m.m. Utan hon verkar helt ha accepterat oss som hennes nya familj. Det känns hur skönt som helst!

Här kommer lite bilder på det lilla livet =)

Här är vi och hämtar Elsa. Linus sitter och kikar på lilla Elsa och bredvid står mamma Tuva.Hon fick med sig en bädd som luktar hemma och det är den gråa med rosor på.
Dagen innan vi hämtade henne sydde jag ihop en rosa filt till en liten bädd och broderade hennes namn på.
Här ligger hon i båda bäddarna och på typiskt bulldog vis =)Det där röret som strumpan sitter i är väldigt roligt att springa igenom och bita i och dra runt.
Strumpan och Elsa går riktigt bra ihop. De är båda nyfika på varandra. Starbucks däremot är inte jätte nöjd med att vi har fått hem en till familjemedlem, men hon kommer att vänja sig.Det är väldigt roligt att leka och de flesta leksakerna är roliga. Den här bollen med knutar är rolig att bita på.Sova skall man göra massvis när man är liten valp. Här har hon gottat ner sig i sängen, återigen på typiskt bulldog vis. El liten fisgris är hon också, pruttar en hel del =)Hon börjar absolut bli bättre på rumsrenheten, men vi har en hel del att jobba på . Springer ut varenda gång efter lek, sömn och mat.

Vi är helt fascinerade av henne och ser framemot att lära känna henne ännu bättre =)

So Long!