HannaH

Dagar

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Dagarna bara flyter på.
Händer inte så mycket egentligen.

Jobbar, spelar Harry Potter Lego på Ps3 (det är jättekul!) går ut med Elsa och sånt.

I helgen vart det första advent. Jag och Elsa sov hos mamma och pappa från fredag till lördag. Pappa hade fyllt år så det skulle ätas tårta och firas småskaligt. Det blev väldigt småskaligt, för tillslut var det bara jag och mamma kvar hemma. Pappa hade fått en ny tv som jag installerade, så vi kikade på idol och på spåret innan de andra kom hem på kvällen.
På lördagen åkte vi in till stan och åt god middag.
Borta bra men hemma bäst tänkte jag när jag kröp under täcker i vår säng hemma.

Söndagen var vi på lite shopping med Linus föräldrar i stormen. Fick köpt en ljusslinga son virades runt balkong räcker och en liten en gran att ha ute med liten ljusslinga i.

På bilden ser man Elsa när hon är småbusig och skäller på oss.

So Long!

Nya tag

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Efter jobbet i måndags gick jag och Elsa ut och mötte upp hennes bästis Mimmi och matte Johanna. Vi lät dem leka i en timme och de hade så kul så. Var ett tag sen de sågs, men vi ska försöka ses oftare.

Igår var jag med Elsa hos veterinären för att kolla upp hennes utslag. Som tur var fanns det inga spår av hårsäcks kvalster, Demodex, så de tog blodprov som ska skickas på analys för att se vad hon är allergisk mot.
Elsa var överlycklig i alla fall för hon fick både åka bil och besöka veterinären, två saker hon älskar!

Efter jobbet igår handla jag lite, hämtade ut antibiotika till Elsa och sedan hämtade vi med Mimmi ut på promenad. Jag gick med de båda bästisarna i en timma innan vi lämnade av Mimmi hos sig. Väl hemma lagade vi mat och myste under filtar.

Elsa somnade som en prinsessa efter ha lekt med Mimmi i måndags.

So Long!

Korvas

Kategori: Familj

Korvas, pälsetrollet, Elsepäls, pälsan ja kärt barn har många namn.

Vår lilla tjej har det inte lätt just nu. Hon är dålig i magen och det sker olyckor inne på nätterna och hon är riktigt lös i magen.
Sedan har hon även klåda i pälsen på ryggen/rumpan och i ansiktet.
För några dagar sedan fick hon fatt på fiskmat och vattenrengöringsmedel till akvariet som hon satte i sig. Tror att det kan vara därför som magen krånglar.
Hon kommer nog även att börja löpa snart.

Älskade lilla tjejen. Tror jag får ta och ringa veterinären igen.So Long!