HannaH

Höst

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Nu är det verkligen höst.
Det är halv storm ute om dagarna och regnar mest hela tiden.
Häromdagen var det fint väder när jag cyklade hem för att gå med Elsa på lunchen så då tog vi en längre promenad. Det var superskönt, men inte alls kul att cykla tillbaka till jobbet efter det.

Idag skall jag till optikern för nya glasögon då Elsa tuggade sönder mina gamla och jag blir yr och får ont i huvudet utan dem.

So Long!

Latest

Kategori: Foton

Det har varit mycket att göra ett tag här nu och då har det inte vart högsta prio att uppdatera här.

Vad har hänt då?
Jo Elsa mår bättre efter sin reaktion hon fick. Dock har hon något nytt nu som vi skall kolla upp på måndag. Hon har röda prickar och sårskorpor lite varstans på kroppen som kliar massvis.

Vi har flyttat och helt städat ur den gamla lägenheten. Är bara lite städprylar kvar där som vi måste hämta.
Den nya lägenheten känns som hemma, även om det är flertal lådor kvar att packa upp så har vi ett fungerande hem.
På en promenad för några veckor sedan så träffade vi på en Mops och dennes matte. Mopsen visade sig vara precis en månad äldre än Elsa och heter Mimmi. Vi bytte nummer jag och Mimmis matte och har setts flera gången efter dess och låtit hundarna leka. Både Mimmi och Elsa brukar bli helt slut efter deras lekstunder.

Vi har varit på spindelmässa nere i Kristianstad vilket var mycket roligt. Hade bokat bord så att vi kunde sälja några av spindelbäbisarna, och några fick vi allt sålt. Är kul att gå runt och titta på allt som säljs och hälsa på alla människor på den mässan där folk från närliggande länder kommer och säljer/köper. Fick även köpt lite djur och tillbehör.

Sedan har jag varit upp till Stockholm över dagen i jobbet också. Kändes mest som om det bara var åka tåg den dagen, men mötet vi var på var givande och roligt.

I helgen skall vi fokusera på att packa upp fler lådor och så behöver vi handla.

Här kommer lite bilder tagna med min iPhone det senaste:Såhär trött blir Elsa efter att hon har lekt med Mimmi


Det här är Harry, en Kameleont som vi fick med oss ifrån mässan. Han är hur cool som helst!

Elsa spanar runt i området när vi är ute på kvällspromenad


Såhär brukar Elsa sitta och "tålmodigt" vänta på mig när jag borstar tänderna på morgonen.


När man vaknar såhär har man inte alls lust att kliva upp ur sängen och gå till jobbet...Inte bara vi som blev trötta av att flytta, Elsa var ju tvungen att ha koll på allt och då blir man trött..


Utsikten från vår balkong.


Såhär mysig skog har vi precis bakom lägenheten där vi brukar gå promenad. Just här påminner det om Sherwoodskogen tycker vi =)

So Long!