HannaH

Jävulskt

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Å ena sidan känns det som om man har tränat ett riktigt jäkla jobbigt pass med en miljon squats så att höfter, rumpa och rygg är så stela att man knappt kan röra dem. Å andra sidan så känns magen som om man har en kavel inuti och en del av de vitala delarna har fastnat i kaveln och åker med runt runt så att det liksom vrids och viks och drar. I ryggen har det hängs sig en muskel eller sjutton och det känns ungefär som när man var tonåring och brösten började växa och gjorde sådär ont så att man knappt kunde nudda dem. Att bhn plötsligt är en storlek för liten påminner också om när man var tonåring.
Lägg där till ett känsloregister värre än en treårings och ett luktsinne som skulle kunna matcha en blodhund.
Plussa på med ett begär för mat, salt, sött, surt, umami, beskt..
Jag tror att alla tjejer direkt har förstått att jag pratar om mens. Lingonveckan. Elände. Röda veckan. Whatever man nu vill kalla det.
Det enda jag vill göra är krypa ihop med kinden mot den dära platsen på din bröstkorg där den passar in så perfekt och andas in den doft som bara du besitter och låta min kropp falla in mot din och följa dina andetag och låta dem blandas med mina. Bara ligga så tills allt känns bättre vilket allt gör efter en stund i din närhet.
 
 

Påsklov

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Långfredag! Hur härligt är det inte att det är lite "Påsklov"!?
Senaste veckorna har inneburit väldigt mycket jobb och övertid så det passar ypperligt att få några dagar extra ledigt.
Vid lunch så kommer Linnea, mamma och jag åka till Vann spa och på vägen kommer vi att stanna till på laxbutiken och äta lunch.
Ska bli väldigt härligt att komma iväg och ha det lite lugnt och skönt.
Vi skall sova där över natten så imorgon efter det åker jag till Peter och spenderar resten av helgen där.
Saknar honom redan och då sov jag ändå hos honom mellan onsdag och torsdag =)
Så är det när man tycker om någon.