HannaH

Hej hej

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Tänkte bara titta in och säga hej.
Jag är hemma förkyld. Igen. 
Brottas med en igensatt bihåla som ställer till det för mig titt som tätt och ingen kan göra nått förens jag gått klart den fyra månader nässprayskur som jag är hälften igenom nu.
Så det suger lite.
Men annars är det grymt! 
Jag fick mitt körkort i handen tillslut. Tog bara en månad för att mitt postbud ansåg mig att vara "Adressaten okänd" och skickade tillbaka det. 
Blev änna mycket verkligare när jag väl fick det där rosa kortet (varför är det rosa btw? Nån som vet?)
Körde bil själv för första gången i söndags. En liten bit innan jag plockde upp min lillasyster. Men hon har inget körkort så det är nästan som att köra själv. Vi tog en tur till vår farmor och farfars grav och la dit en julblomma. Va enormt dimmigt så det var lite spännade att köra i. Sen körde jag till Kungsbacka och Kållered. Och 421. Massa köpställen en Söndag vid lunch, det gick jättebra!
 
Sen har mitt kontor flyttat med. I love it!
Från att ha legat i ett industriområde i en mindre ort där man bara kunde ta sig med två bussar hela vägen fram på morgonen så ligger det nu mitt i smeten i Göteborg. Jag spara en timme i resväg om dagen och jag kan gå en bit av vägen av egen vilja och inte bara för att bussen inte går hela vägen. Det kommer att vara så himla mycket mindre stressande.
 
So Long!
 
 
 
Kommentera inlägget här: