HannaH

Just saying hi

Kategori: Foton

Alltså, vi gav oss på att plocka svamp för ett tag sedan. Alla feeds var ju fyllda av goda resultat av svampjakt så vi ville inte vara sämre.
Hittade lite ändå. Trattisarna har vi torkat och de andra kantarellerna förvällde och frös vi in. Den stora svampen va inte så fin när vi väl kom hem så den åkte ut igen.
 
Vad har hänt mer det sista då?
Vi kikar.
 
 
Vi provade att fritera! Fish and chips blev det. Jag stod för panneringen och Peter för friteringen.
 
Blev det gott då? Ja så in i! Vi gjorde potatisklyftor i ugn, ärt och mynta puré och hemmagjord sås som jag inte kommer på vad den heter nu men den hade picklade grönsaker, äpplejuicekoncentrat, curry, majonäs och grej i. Svingod.
 
Sen en måndagskväll var vi på vinprovning. Strosade runt lite i stan efter jobbet, tog oss en bit mat och gick sen till systemet för att lära oss prova röda viner. Det var jätte intressant och lärorikt. Rekommenderas om man är sugen på att löra sig mer om vin. Kolla ditt närmasta systembolag om de inte har provningar.
 
En dag gjorde vi en paj som blev så himla fina kanter på. Jag gjorde degen! Stolt som en tupp! :)
Vad var det i då? Medelhavspaj hette den. Frästa champinjoner, fräst purjolök och vitlök. Stanningen blandades med lite creme fraich och tomatpuré. Gott!
 
Vi började även katalogisera vår ökande ölsamling. Har ett gäng nu och vi vill ju inte missa utgångsdatum på dem så vi tog fram ett excel dokument, untapped appen och satte oss i köket och skrev ner namn, bryggeri, utgångsdatum och stil. 31 olika sorter har vi i detta nu som är utgång på allt mellan november nu i år och maj 2036 typ. Vi skall köpa en vinkyl att förvara dem i också. I know, ölnöderi. Men jag är beergeek and proud!
 
En fredag skulle vi gå ut och käka med jobbet och jag åkte med en kollega in till stan för att ställa bilen där hon skulle sova. Lägenhetsinnehavaren hade en hund som behövde gå ut och jag var snabb på bollen. Så med en cider i handen tog jag och Corgin Leo hissen ner så att tjejerna där uppe kunde göra sig i ordning. Jag själv är ju alltid flawless och behöver kanske max påbättring av läppstiftet liksom :P 
Va mysigt att gå med hund igen och hon hade bästa sortens välanvända läderkoppel till Leo.
 
Sen gick vi ut och hade en riktigt rolig kväll på stan med god mat på Hello Monkey och god öl på Brygghuset. 
 
Toodels från mig liksom. Va ju tvungen att dokumentera min nuvarande hårfärg som var ganska snygg i det ljuset.
 
Dagen efter utgång med jobbet så var det inte någon bakisdag för mig inte, Peter va ju pigg och allert så vi åkte in till stan och strosade runt. Stannade där vi hade lust och tog en kaffe ute i det ljumna vädret. Inte alls dumt lördagsnöje alls med den finaste personen jag känner. Då kan ju inte en lördag vara dålig liksom.
 
 
 
So Long!
 
 
 
 
 men alltså kolla hur snygg är han inte den där karln?! Håret, skägget, fina ögonbryn, snygga biceps, loooove the tattoos och sen har han de vackraste ögonen. Im madly in love with that one.

Slut som artist

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

Förbenat vad trött jag är.
Känns som att jag aldrig får vila. På nätterna drömmer jag så fasligt mycket att när jag vaknar så känns det som om jag löpt en maraton under natten.
Kroppen är öm i varenda liten milimeter och jag skriker nästan högt av smärta om jag trycker svagt på exempelvis mina höfter. Inte fan är det bekvämt inte.
 
Men det tuffar på. Herregud, det kunde vart sjuttong resor värre på alla sätt och vis så jag skall inte klaga.
Allt annat är ju hur bra som helst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om jag bara hade kunnat få vakna liiite utvilad....