some day as I look at the sun

min bror tog studenten igår. så på morronen höll jag och mamma på och gjorde i ordning här hemma. sedan åkte vi iväg och mötte pappa och åkte till brorsans skola. vi var där väldigt tidig och fick bra parkering. käkade lite och sedan kom andra brorsan. det var sjukt varmt där nere vid kajen. vi gick och ställde oss närmare där de skulle springa ut. mötte mormor. stod i värmen och väntade. mer och mer folk kom. brors flickvän dök upp. sedan var det dags att släppa ut de stackars eleverna som stod och kollade ut på oss genom fönstren som apor i bur.

brorsans klass var andra klassen ut och de hoppade och skrålade uppe på scenen. när de gick ner letade vi oss fram för att krama om brorsan och jag lekte paparattzi med kameran. hehe.. de skulle åka flak i stan och vi gick med honom till det och stod och tjöta ett tag. sedan drog vi oss. åkte hemmåt. köpte skumpa på vägen. hemma fixade vi iordning ännu mer.

vid fem dök släkten upp och senare även bror. skålade i skumpa och tjöta. pappa hade grillat och maten var grymt god. lekte med mina kusiner.
goaste kommentaren igår var från vår femårige kusin. han frågade brorsan varför han hade en sådan liten keps på sig. sötnosen. bror hade ju på sig sin studentmössa.

idag har jag suttit ute i solen och pluggat. på fredag skall jag på en intervju om ett jobb efter sommaren. får se hur det går =)

den här låten och skovan går varm i pappas bil. coolt egentligen hur han kan göra en skiva av i princip samma låt, men i tolv olika varianter.



so long
HH