HannaH

another brick in the wall

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

nu har jag avslutat min praktikperiod på mailboxes. det känns lite vemodigt för det har varit så kul där och jag trivs som bara den när jag är där. jag har fått göra massa olika saker, som golfinbjudningskort, påskkort, hämta paket, väga och frankera kuvert. sedan var patrik sjöberg inne där en dag också. det var lite roligt.
men jag är helt säker på att det kommer att bli bra på det andra stället också. det verkade vara riktigt trevliga människor.

förkyld har jag gått och blivit också. känns som någon lagt tegelstenar innanför mina ögon och näsa.. det är tungt i huvudet och jag är snörvlig som bara den. det är så himla segt att vara förkyld.
nu är det påsk och det är vitt ute. har snöat lite nästan varje dag, vilket är ganska segt då det blir så slaskigt och töigt ute.
en tripp upp till falun blir det nog på söndag i stället pga vädret. vill inte hamna i massa köer och krypa fram eller bli fast någon stans för att det är pissväder. så söndagen verkar bäst.
nu skall jag sova.. orkar inte hålle huvudet uppe.. nös nyss typ 50 gånger och jag är snuvig.. segt-..

so long!
HH

one year can be so short

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

idag fyller min bror adam 17 år. känns helt knäppt.. min lilla lillebror blev 17. jag har sagt det förr, men vad tiden går snabbt.
vi satt och kollade på kort förut från förr och jag kommer ihåg nästan varje kort. vad som hände innan blixten brann av och vad som hände bakom kameran. det känns som om det var igår.

idag är det hur fint väder som helst och riktigt underbart. synd att man mår lite dåligt bara av att det är en viss tid i månaden. alltid lika jobbigt.
men det är fint väder som sagt. =)

mormor, farmor och farfar är här på kalas.
skönt att jag kan åka med mormor hem så att jag slipper åka buss. det är så segt att åka tre bussar om jag skall hem dit. så det är skönt att få åka bil.

vad har annars hänt i helgen. jag och päsonen var inne i stan igår och köpte present åt adam. jag köpte även en retro radio till mamma som hon nu har i köket. den är ascool och riktigt bra ljud faktiskt.
sedan hade adam finmiddag med ett gäng killar här igår. det var väldans massa killar.
de kollade på tv och spelade guitar hero. jag somnade framför datorn i min säng.. hahah.. sicken en man blivit. håller på att somna i soffan vid tio halv elva på helgen. man har gått och blivit vuxen.. hahha...

nu till påskhelgen blir det en sväng upp till falun för storstädning och att hämta hem de sista prylarna. antingen blir det på torsdagen eller lördagen. får se. men det blir nog tyvärr bara över dagen.
men girls: ni som är där uppe och vet vilka ni är (typ jo, och tess) ni får gärna komma förbi och hälsa.. vi kanske kan ta en kaffe eller nått?

so long
HH

dance like you honey

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

gudars vad jag har försummat min blogg.. inte ens kunde jag få till det och skriva förra helgen. jag kände helt enkelt inte att jag hade lust eller tid. jag umgicks med min familj i stället. dock bara en bråkdel av den, men ändå! sedan behövde jag varva ner också.
varför jag skriver nu är för att chefen har gått hem för dagen och då dansar råttorna på bordet.. hahaha.. nej jag skoja bara.. jag har tid nu helt enkelt. sitter och väntar på att tiden skall gå så att jag kan möta min syster och då skall vi gå på bio. jag bjuder henne, en sen födelsedagspresent.
annars rullar livet på. jag tycker om att ha rutiner och vara i gång varje dag.
saknar mina töser i Falun som bara den dock. det är det enda jag inte är nöjd med. att jag inte träffar dem regelbundet.
har gått och köpt mig ett par ray ban aviators på tradera för en tredjedel av nypris. det känns bra. de är snygga som bara den.
har fått gjort lite födelsedagskort här på jobbet och skrivit ut dem och lite annat kul. köpte en present till brorsan idag för han fyller år på söndag.
det går fortfarande bra att bo hos mormor. hon är lite jobbig ibland och säger helt ogenomtänkta grejer, men annar flyter det på bra.
får ju åka hem till familjen varje helg, men då saknar jag katten som är kvar hos mormor. men det är ju bara över helgen, så det kan vi båda stå ut med.

so long
HH

image222
                                              image223
älskar den rutiga katten! den är väldigt mycket jag. en katt. som är rutig.. love it!
den andra är starbucks baby =)