HannaH

Härliga helg

Kategori: Vardag

Ännu väntar vi på att valpar skall födas så att vi får reda på om det blev en till oss.
Medan vi väntar så tänker jag och drömmer.
Tänker på halsband och koppel, på bädd och på tugglekasaker. Tänker på vad matskålen skall stå och på hur katterna kommer reagera när vi väl hämtar hem en valp. Den finns gott om saker att tänka på.

Efter jobbet i fredags åkte jag och pappa till gymmet. Det var inte så mycket människor som var där vilket alltid är skönt. Nu börjar de som hade som nyårslöfte att börja träna tröttna och då blir det lite färre folk där. Jag gillar verkligen att avsluta jobbveckan med att trötta ut kroppen och det är skönt att börja helgen med att träna.

I lördags steg vi upp i skaplig tid. Jag började med att dricka en kopp kaffe innan jag tog mig an avloppet under handfatet. Vattnet har runnit ner lite långsamt så det var dags att rensa där. Luktade apa och var en del skräp i vägen, men när jag var klar så rann vattnet ner precis som det skall.
Efter det så började vi att dammsuga i köket och vardagsrummet och flyttade runt lite grejer för att möblera om.
Vi flyttade tvåsits soffan ifrån köket in till vardagsrummet. Blev en liten soffgrupp inne i vardagsrummet och mycket öppnare kök. Vi funderar på en fåtölj till köket, men får se hur det blir med det. Bra blev det i alla fall och det är ju alltid skönt.
När vi var klara så cyklade vi ner till Maxi och handlade. Klockan 13 på förmiddagen var vi klara med det vi planerat för dagen. Vi spelade lite tv spel och hade det mysigt resten av dagen.

Idag så har vi mest tagit det lugnt. Jag har läst i Härliga hund tidningen jag köpte igår och myst med Starbucks i soffan.

I morgon börjar jobbveckan igen, men jag har ju ledigt på onsdag och det skall bli himla skönt och spännande.

So Long!

Lite nyheter

Kategori: Vardag

Jag har fått lite nya besked, men än så länge är det fortfarande bara att vänta och se.

Runt den 11 mars beräknas det födsel på valpar hos en tjej jag kontaktat. Blir det bara tillräckligt många tikar, så har jag och Linus valp till våren! My gosh!
Nu gäller det bara att hålla ut i ca 14 dagar.
Sedan fick jag även veta att det beräknas valpar v.12 från uppfödaren, så det väntar vi också på.

Som tur var så är det bara sex dagar kvar tills jag är ledig och sitter i tatueringsstudion. Så jag fyller min tid med något spännande =)
Till helgen tänkte jag och Linus testa att möblera om. Vi har en idé om hur vi skall göra, så det skall bli lite spännande.
Och om vi nu får reda på att vi får en valp, ja då har vi mycket att planera och många inköp att göra. Men det blir bara superkul!

So Long!

Vänta och se

Kategori: Vardag

Tiden bara springer iväg.
Men samtidigt som den springer iväg så känns det som den kryper fram.
Så är det när man väntar och längtar.
Veckorna rullar på som vanligt med jobb och träning.
I helgen så har jag städat spisen och ugnen såpass att den ser helt nu ut. Luktar ny gör den också.
Starbucks har bett om att gå ut, men när vi väl kommit ut så har hon tyckt att det vart kallt och velat gå in igen. Inte kan man klandra henne för det när man själv står och huttrar och hon har bara sina stackars små trampdynor mot den kalla marken. När hon väl kommer in så tvättar hon tassarna noga och hårt för att värma upp dem.

Nu är det bara tio dagar kvar innan jag sitter hos tatueraren och skall få min högerarm smyckad.
För er som undrar så kommer jag att göra en helsleeve med musiktema. Lite favoritband på olika sätt. Ni får se helt enkelt. Spännande är det i alla fall.

Sedan har vi ännu inte hört något mer om det blir valp till oss eller inte snart.
Hittade dock en annan tik igår som är dräktig så jag frågade dem om hur det ligger till med kö på kullen.
Nu är det bara att vänta och se. Ytterligare igen. Damn.

So Long!