HannaH

its a marvelous night for a moondance

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

nu är det helg igen och jag är hemma hos päronen.
har städat båten, gått med hunden två gånger, ute och promenerat med katten, krattat mossa, lagat lasagne, läst en bok för högstadieelever om sex & sånt och så har jag lyssnat på musik.
musiken jag lyssnade på är från filmen August Rush som är något av det bästa jag sett på länge. den måste ni bara se. lovar! jag vill inte berätta vad den handlar om, utan kolla på trailern. please
har gått och blivit riktigt sugen på att införskaffa en longboard också. har ju en gammal skateboard nu som jag lånar av brorsan, men jag vill ha en bräda som är mer för att cruisa fram. vilket en longboard är. har hittat en ruggigt snygg en med. får se vad jag gör. gruset på vägarna måste sopas upp först. sedan får jag öva massa innan jag är på banan igen efter min häslseneinflemmation i höstas.den orange finns i lite rödare färg och så finns dem med lite annan design under. vilken är snyggast tro?

annars är allt fint. bara några dagar kvar på praktiken och det känns lite vemodigt. hade gärna stannat kvar längre. trivs en massa där.

august rush trailer


ta och se den filmen på något sätt. den är underbar!

so long!
HH

dubel nature

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

idag kommer min bror hem ifrån barcelona. det skall bli kul att träffa honom och höra han berätta om allt han vart med om. saknat honom lite granna minsan.
i fredags var det kalas hos kusinerna ute i fiskebäck. det var hampus som fyllde fem år. han är en riktig liten sötnos.
jag satt med joel som är åtta månader på golvet och lekte också. han och svea, en av deras kusiner som är sex månader, delade en boll mellan sig som de dregglade över. supersöta var dem.
det var ett trevligt kalas och på vägen hem svängde vi förbi och plockade upp min väska och starbucks hos mormor. för nu skall stasse bo hos mina föräldrar. lillsyrran har lovat att ta hand om henne i veckan, till och med rensa toan. se där ja.

igår var jag och mamma iväg och handlade. först på maxi i kungälv, sedan en plant trädgård och chacka blommor. de hade inte kyckling på maxi så vi åkte till ica kvantum i nödinge. där passade jag på att köpa allergi medicin och en ny kajal penna. på kvantum hade de ingen kyckling heller. så vi fick åka till supermarket i älvängen. där hade de kyckling.
vad blev det av kycklingen då?
couscous, gurka, tomat, sallad, fetaost, soltorkade tomater, vindruvor och kyckling sallad. mumms! passade perfekt för en sådan solig dag som det var igår =)

so long!
HH

wake up, wake up dead man

Kategori: Filurar... Det är jag bra på

det är lördag kväll och jag är hemma hos mina föräldrar. inget konstigt med det. bara det att jag är det enda barnet hemma. jag har tre yngre syskon och jag är den som är hemma.
var är mina syskon då? jo en av dem är nere i barcelona med skolan i nio dagar. den andre sover över hos sin flickvän och den sista sover över hos sin tjejkompis efter en tjej middag.
vad har jag gjort idag då? jag har bakat ostpaj, slingat håret på min mamma, gått ut med vår hund och grannens som vi passar över helgen och så har jag tankat movies.
haft det ganska skönt med andra ord.

praktiken går fortfarande jätte bra och jag trivs en massa. på måndag skall jag på en arbetsintervju till ett event och marketing företag. det skall bli kul att träffa dem. får se vad det resulterar i.

so long!
HH